Generali Belgium bood ook in 2017 solide rendementen aan ondanks lage rentevoeten

Brussel – Zoals de vorige jaren kan Generali Belgium ook in 2017 een correct rendement aan haar klanten aanbieden voor haar spaarverzekeringen. Het globaal nettorendement van Self Life Dynamico bedroeg in 2017 2,05%. Generali Belgium blijft anderzijds vooral focussen op tak 23 levensverzekeringen en beschikt over een uitgebreid gamma van sterk presterende fondsen.

GLOBALE NETTORENDEMENTEN BELANGRIJKSTE PRODUCTEN in 2017

(Zie afbeelding 1)

  • Self Life Dynamico biedt een globaal nettorendement van 2,05% in het gamma spaarverzekeringen met periodieke premies met een lagere gegarandeerde rentevoet.
  • Genibizz Protection & Pension met lagere gegarandeerde rentevoet, een pensioenspaarformule voor zelfstandigen, behaalt in 2017 eveneens een globaal nettorendement van 2,05%.

HISTORIEK RENDEMENTEN BELANGRIJKSTE PRODUCTEN

SELF LIFE DYNAMICO

(Zie afbeelding 2)

GENIBIZZ dynamico

(Zie afbeelding 3)

Tom Vanham, CEO Generali Belgium: “De rentevoeten blijven laag en hebben bijgevolg ook een invloed op de jaarlijkse rendementen. Toch zijn wij tevreden dat wij onze klanten een rendement van 2,05% kunnen aanbieden voor onze producten met gegarandeerde rentevoet. We merken wel dat er steeds meer beleggers bereid zijn om wat risico te nemen en overstappen naar onze uitstekende tak 23 levensverzekeringen. In dit segment zijn we ondertussen ‘incontournable’ geworden.”

 

 

Contacteer ons
Bruno Peelman Perscontact/Contact presse, Generali Belgium
Bruno Peelman Perscontact/Contact presse, Generali Belgium
Over GENERALI

OVER GENERALI BELGIUM

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België. Het bedrijf bedient 530.000 klanten en verkoopt een waaier aan levens- en schadeverzekeringen via een netwerk van om en bij de 1.000 onafhankelijke makelaars. In 2018 bedroegen de totale premie-inkomsten ongeveer €685 miljoen. De activaportefeuille van Generali Belgium bedraagt ongeveer €6,5 miljard. Sinds 2 januari 2019 is Athora Holding Ltd. de nieuwe aandeelhouder van Generali Belgium. De naamsverandering naar Athora Belgium is voorzien in juni 2019. www.generali.be

OVER ATHORA HOLDING Ltd.

Athora is, dankzij haar dochterondernemingen, een specialist in het aanbieden van oplossingen in de Europese verzekeringsmarkt. Het bedrijf biedt verzekeraars oplossingen bij acquisities, de overdracht van portefeuilles en herverzekeringsmogelijkheden, om kapitaal, managementcapaciteiten of bedrijfsmiddelen beschikbaar te maken. De belangrijkste dochterondernemingen van Athora zijn Generali Belgium, Athora Lebensversicherung AG, gevestigd in Wiesbaden, Athora Ireland plc, gevestigd in Dublin en Athora Life Re Ltd, gevestigd in Bermuda. De Athora groep heeft ongeveer 800 medewerkers, 800.000 polishouders en een totaal geconsolideerd vermogen van ongeveer €15 miljard. Voor meer informatie: www.athora.com