Generali Belgium titelsponsor van Zwintriathlon Knokke-Heist voor de 7e opeenvolgende keer

Tom Vanham ondertekent sponsoringcontract tijdens ‘Love, Bike & Run’

Maandag 16 februari 2015 — Om haar partnership met de gemeente Knokke-Heist verder te versterken, ondertekende Generali Belgium op zaterdag 14 februari 2015, ter gelegenheid van de opening van de inschrijvingen voor de Zwintriathlon, het sponsorcontract als titelsponsor voor deze Zwintriathlon op 2 september 2015. Tijdens het sportevenement ‘Love, Bike & Run’, waar Generali Belgium tevens aanwezig is, ondertekende Tom Vanham, Chief Distribution Officer van Generali Belgium, het sponsorcontract, in aanwezigheid van Daniël De Vlamynck, schepen van sport van Knokke-Heist. Generali Belgium is hiermee voor het 7e opeenvolgende jaar titelsponsor van de Zwintriathlon. Generali Belgium toont zo haar engagement om zich nog meer in te zetten voor de sportieve gemeenschap van Knokke-Heist door haar aanwezigheid op ‘Love, Bike & Run’ (14 februari 2015) en ‘Scapa Sports Iron Kid’ (21-22 augustus 2015). De verzekeringsmaatschappij wil op deze manier de sportgemeenschap activeren door de interactie tussen al haar leden te verhogen door onder meer het delen van sportieve ervaringen.

Tom Vanham, Chief Distribution Officer van Generali Belgium, die het sponsoringakkoord ondertekende:

"We zijn opgetogen dat we voor het 7e opeenvolgende jaar titelsponsor van de Zwintriathlon zijn. Deze sponsoring spoort perfect met de visie van Generali Belgium om zich te integreren in de sportieve gemeenschap van Knokke-Heist. ‘Live the Community’ is een waarde van Generali, die we tot uiting brengen door interactie, uitwisseling en deelname te bevorderen bij de leden van die gemeenschap. Generali Belgium wil haar verankering in de gemeente Knokke-Heist en haar sportieve gemeenschap overigens nog versterken, door mee te werken aan ‘Love, Bike & Run’ op 14 februari en aan de ‘Scapa Sports Iron Kid’ in de maand augustus."

Generali heeft ook een website om de foto's van Love, Bike & Run van 14 februari 2015 te delen: www.generali.be/events.

PRAKTISCH – GENERALI ZWINTRIATLHON 2015

Wanneer?

Woensdag 2 september 2015

Wat?

Een kwarttriatlon: zwemmen (1 km), fietsen (40 km) en hardlopen (10 km)

Waar?

Tussen Sluis (Nederland) en Knokke-Heist

Inschrijvingen:

Via www.zwintriathlon.be

Tussen 14 februari en 23 maart 2015 voor de inwoners van Knokke-Heist en Sluis (Nederland)

Op 30 maart 2015 vanaf 19.30 uur voor de anderen

Meer informatie?

Vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist

+32 (0)50 630.480

www.zwintriathlon.be

 

 

De Generali Zwintriathlon
Ondertekening van het sponsoringcontract tijdens de ‘Love, Bike & Run’
Tom Vanham (links), Chief Distribution Officer van Generali Belgium en Daniël De Vlamynck (rechts), Schepen van sport van Knokke-Heist
Vivien Debroux Account Executive at Grayling