Generali Belgium titelsponsor van Zwintriathlon Knokke-Heist voor de 7e opeenvolgende keer

Tom Vanham ondertekent sponsoringcontract tijdens ‘Love, Bike & Run’

Om haar partnership met de gemeente Knokke-Heist verder te versterken, ondertekende Generali Belgium op zaterdag 14 februari 2015, ter gelegenheid van de opening van de inschrijvingen voor de Zwintriathlon, het sponsorcontract als titelsponsor voor deze Zwintriathlon op 2 september 2015. Tijdens het sportevenement ‘Love, Bike & Run’, waar Generali Belgium tevens aanwezig is, ondertekende Tom Vanham, Chief Distribution Officer van Generali Belgium, het sponsorcontract, in aanwezigheid van Daniël De Vlamynck, schepen van sport van Knokke-Heist. Generali Belgium is hiermee voor het 7e opeenvolgende jaar titelsponsor van de Zwintriathlon. Generali Belgium toont zo haar engagement om zich nog meer in te zetten voor de sportieve gemeenschap van Knokke-Heist door haar aanwezigheid op ‘Love, Bike & Run’ (14 februari 2015) en ‘Scapa Sports Iron Kid’ (21-22 augustus 2015). De verzekeringsmaatschappij wil op deze manier de sportgemeenschap activeren door de interactie tussen al haar leden te verhogen door onder meer het delen van sportieve ervaringen.

Tom Vanham, Chief Distribution Officer van Generali Belgium, die het sponsoringakkoord ondertekende:

"We zijn opgetogen dat we voor het 7e opeenvolgende jaar titelsponsor van de Zwintriathlon zijn. Deze sponsoring spoort perfect met de visie van Generali Belgium om zich te integreren in de sportieve gemeenschap van Knokke-Heist. ‘Live the Community’ is een waarde van Generali, die we tot uiting brengen door interactie, uitwisseling en deelname te bevorderen bij de leden van die gemeenschap. Generali Belgium wil haar verankering in de gemeente Knokke-Heist en haar sportieve gemeenschap overigens nog versterken, door mee te werken aan ‘Love, Bike & Run’ op 14 februari en aan de ‘Scapa Sports Iron Kid’ in de maand augustus."

Generali heeft ook een website om de foto's van Love, Bike & Run van 14 februari 2015 te delen: www.generali.be/events.

PRAKTISCH – GENERALI ZWINTRIATLHON 2015

Wanneer?

Woensdag 2 september 2015

Wat?

Een kwarttriatlon: zwemmen (1 km), fietsen (40 km) en hardlopen (10 km)

Waar?

Tussen Sluis (Nederland) en Knokke-Heist

Inschrijvingen:

Via www.zwintriathlon.be

Tussen 14 februari en 23 maart 2015 voor de inwoners van Knokke-Heist en Sluis (Nederland)

Op 30 maart 2015 vanaf 19.30 uur voor de anderen

Meer informatie?

Vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist

+32 (0)50 630.480

www.zwintriathlon.be

 

 

Contacteer ons
Vivien Debroux Account Executive, Grayling
Vivien Debroux Account Executive, Grayling
Over ATHORA

Over Athora Belgium N.V.

Athora Belgium (het vroegere Generali Belgium) is sinds 1901 aanwezig in België. Het bedrijf telt 400 medewerkers, bedient 530.000 klanten en biedt een waaier aan levens- en schadeverzekeringen aan via een netwerk van om en bij de 1.000 onafhankelijke makelaars. In 2018 bedroegen de totale premie-inkomsten ongeveer €685 miljoen. De activaportefeuille van Athora Belgium bedraagt ongeveer €6,5 miljard. www.athora.com/be

Over Athora Holding Ltd.

Athora is een verzekeraar en herverzekeraar die zich focust op de Europese markt. Het bedrijf zet haar focus, kapitaal, tijd en technische expertise in om klanten een stabiel en langetermijn rendement op haar producten aan te bieden. De belangrijkste dochterondernemingen van Athora zijn Athora Belgium N.V., Athora Lebensversicherung AG (Wiesbaden), Athora Ireland plc (Dublin) en Athora Life Re Ltd (Bermuda). De Athora groep heeft ongeveer 800 medewerkers, 800.000 polishouders en een totaal geconsolideerd vermogen van ongeveer €15 miljard. Voor meer informatie: www.athora.com.