Generali Belgium opnieuw titelsponsor Zwintriathlon Knokke-Heist

Op 7 september 2016 vindt in Knokke-Heist de 18e editie van de Zwintriathlon plaats. Voor het 8ste opeenvolgende jaar is Generali Belgium titelsponsor van dit sportieve evenement. Onder het motto 'Live the Community' wil de verzekeringsmaatschappij de sportgemeenschap in de Zwinstreek activeren en bovendien haar partnership met de gemeente Knokke-Heist nog verder uitdiepen. De Zwintriathlon brengt jaarlijks verschillende toptriatleten aan de start, maar wil ook recreanten aanspreken en uitnodigen om kennis te maken met deze boeiende sport. De officiële inschrijvingsperiode voor de kwarttriathlon, die traditioneel vertrekt in het Nederlandse Sluis, gaat van start op 21 maart. De inwoners van Sluis en Knokke-Heist, evenals oud-deelnemers van de Zwintriathlon, kunnen sinds 4 januari al genieten van een voorinschijving, die vanaf morgen 15 maart wordt afgesloten. 

Tom Vanham, Chief Distribution Officer van Generali Belgium: "Eén van de belangrijkste waarden voor Generali Belgium is de gemeenschap optimaal ondersteunen. Door de Zwintriathlon in Knokke-Heist voor het 8ste opeenvolgende jaar te sponsoren, wil onze verzekeringsmaatschappij op een positieve manier bijdragen aan de versterking van de lokale sportgemeenschap en interactie tussen de leden van de gemeenschap stimuleren. We hebben in de afgelopen jaren een uitstekende band opgebouwd met de badstad en tijdens de 18e editie van de Zwintriathlon willen we die geslaagde samenwerking met plezier opnieuw bevestigen."

PRAKTISCH – GENERALI ZWINTRIATLHON 2016

Wanneer?

Woensdag  7 september 2016

Wat?

Een kwarttriathlon: zwemmen (1 km), fietsen (45 km) en hardlopen (10 km)

Waar?

Tussen Sluis (Nederland) en Knokke-Heist

Inschrijvingen:

Via www.zwintriathlon.be

Tussen 4 januari en 15 maart 2016 voor de inwoners van Knokke-Heist en Sluis (Nederland).

Op 21 maart 2016 vanaf 19.30 uur voor de anderen.

Meer informatie?

Vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist

+32 (0)50 63 04 80

 

Over Generali Belgium 

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en vormt een onderdeel van de Generali Groep. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient de maatschappij 530 000 klanten en verkoopt ze een waaier levens- en schadeverzekeringen via een netwerk van om en bij de 1000 onafhankelijke makelaars in het hele land. In 2014 bedroegen de totale premie-inkomsten € 598 miljoen. De activaportefeuille van Generali Belgium bedraagt 5,5 miljard euro.

In België is de Generali Groep ook aanwezig via drie belangrijke dochterondernemingen zijnde Generali Real Estate (GRE) dat bijna 147.000 m² beheert in kantoor- en residentiële gebouwen, Europ Assistance, een van de wereldleiders in bijstand en voor bedrijven Generali Employee Benefits (GEB), dat internationale coördinatie en monitoring biedt van programma's en groepsverzekeringsplannen van meer dan 1.500 multinationals.

Over Generali Group 

De Generali Groep is een van de grootste verzekeringsgroepen wereldwijd met een totaal van € 70 miljard aan premie-inkomsten in 2014. Met 78 000 werknemers wereldwijd en meer dan 72 miljoen klanten in meer dan 60 landen bezit de Groep een leiderspositie op de West-Europese markten en neemt ze een steeds belangrijkere plaats in Centraal- en Oost-Europa en Azië in.

Contacteer ons
Tess Desmecht Account Executive, Grayling
Tess Desmecht Account Executive, Grayling
Over ATHORA

Over Athora Belgium N.V.

Athora Belgium (het vroegere Generali Belgium) is sinds 1901 aanwezig in België. Het bedrijf telt 400 medewerkers, bedient 530.000 klanten en biedt een waaier aan levens- en schadeverzekeringen aan via een netwerk van om en bij de 1.000 onafhankelijke makelaars. In 2018 bedroegen de totale premie-inkomsten ongeveer €685 miljoen. De activaportefeuille van Athora Belgium bedraagt ongeveer €6,5 miljard. www.athora.com/be

Over Athora Holding Ltd.

Athora is een verzekeraar en herverzekeraar die zich focust op de Europese markt. Het bedrijf zet haar focus, kapitaal, tijd en technische expertise in om klanten een stabiel en langetermijn rendement op haar producten aan te bieden. De belangrijkste dochterondernemingen van Athora zijn Athora Belgium N.V., Athora Lebensversicherung AG (Wiesbaden), Athora Ireland plc (Dublin) en Athora Life Re Ltd (Bermuda). De Athora groep heeft ongeveer 800 medewerkers, 800.000 polishouders en een totaal geconsolideerd vermogen van ongeveer €15 miljard. Voor meer informatie: www.athora.com.