Generali Belgium ondersteunt op 2 september voor 7de maal op rij de gerenommeerde Zwintriathlon in Knokke-Heist

Op woensdag 2 september vindt in Knokke-Heist de 17e editie van de Zwintriathlon plaats. Voor het 7de opeenvolgende jaar is Generali Belgium titelsponsor. Na de ‘Love, Bike & Run’ in februari en de ‘Scapa Sports Iron Kid’ eind augustus, is dit het derde sportieve event in Knokke-Heist dit jaar dat Generali Belgium ondersteunt.

Tom Vanham, Chief Distribution Officer Generali Belgium: “Met deze sponsoring van de Zwintriathlon en onze aanwezigheid op ‘Love, Bike & Run’ en de ‘Scapa Sports Iron Kid’ engageren wij ons om de sportieve gemeenschap van Knokke-Heist te ondersteunen. ‘Live the Community’ is een belangrijke waarde voor Generali Belgium: wij willen onze verankering in de gemeenschap van Knokke-Heist nog versterken door in dialoog te treden met alle inwoners en ervaringen te delen. Met de Generali Zwintriathlon zijn we voor de 3de keer op rij in 2015 overduidelijk aanwezig in het straatbeeld van Knokke-Heist!”

Praktische informatie

De Zwintriathlon is een uniek evenement dat jaarlijks kan rekenen op de aanwezigheid van een kruim van atleten maar dat ook heel wat nieuwelingen laat kennismaken met de sport. De kwarttriathlon bestaat uit 1 kilometer zwemmen, 45 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen, langs een uitgestrekt parcours dat zowel door Nederland als door België loopt. De wedstrijd staat open voor professionals en recreanten en wil met een afzonderlijke start voor mannen en vrouwen zo vrouwvriendelijk mogelijk zijn. De eerste deelnemers starten omstreeks 13u30 in Sluis en komen om 15u15 aan op het strand voor de Meerlaan in Knokke-Heist.

Toeschouwers die de wedstrijd op beide locaties willen volgen, kunnen gebruik maken van de Zwintriathlonbussen, die om 12u00 vertrekken in Knokke.

Over Generali Belgium 

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en vormt een onderdeel van de Generali Groep. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient de maatschappij 530 000 klanten en verkoopt ze een waaier levens- en schadeverzekeringen via een netwerk van om en bij de 1000 onafhankelijke makelaars in het hele land. In 2014 bedroegen de totale premie-inkomsten € 598 miljoen. De activaportefeuille van Generali Belgium bedraagt 5,5 miljard euro.

In België is de Generali Groep ook aanwezig via drie belangrijke dochterondernemingen zijnde Generali Real Estate (GRE) dat bijna 147.000 m² beheert in kantoor- en residentiële gebouwen, Europ Assistance, een van de wereldleiders in bijstand en voor bedrijven Generali Employee Benefits (GEB), dat internationale coördinatie en monitoring biedt van programma's en groepsverzekeringsplannen van meer dan 1.500 multinationals.

Over Generali Group 

De Generali Groep is een van de grootste verzekeringsgroepen wereldwijd met een totaal van € 70 miljard aan premie-inkomsten in 2014. Met 78 000 werknemers wereldwijd en meer dan 72 miljoen klanten in meer dan 60 landen bezit de Groep een leiderspositie op de West-Europese markten en neemt ze een steeds belangrijkere plaats in Centraal- en Oost-Europa en Azië in.

Contacteer ons
Saar Bentein Senior Consultant, Grayling
Saar Bentein Senior Consultant, Grayling
Over ATHORA

Over Athora Belgium N.V.

Athora Belgium (het vroegere Generali Belgium) is sinds 1901 aanwezig in België. Het bedrijf telt 400 medewerkers, bedient 530.000 klanten en biedt een waaier aan levens- en schadeverzekeringen aan via een netwerk van om en bij de 1.000 onafhankelijke makelaars. In 2018 bedroegen de totale premie-inkomsten ongeveer €685 miljoen. De activaportefeuille van Athora Belgium bedraagt ongeveer €6,5 miljard. www.athora.com/be

Over Athora Holding Ltd.

Athora is een verzekeraar en herverzekeraar die zich focust op de Europese markt. Het bedrijf zet haar focus, kapitaal, tijd en technische expertise in om klanten een stabiel en langetermijn rendement op haar producten aan te bieden. De belangrijkste dochterondernemingen van Athora zijn Athora Belgium N.V., Athora Lebensversicherung AG (Wiesbaden), Athora Ireland plc (Dublin) en Athora Life Re Ltd (Bermuda). De Athora groep heeft ongeveer 800 medewerkers, 800.000 polishouders en een totaal geconsolideerd vermogen van ongeveer €15 miljard. Voor meer informatie: www.athora.com.