Generali Belgium lanceert nieuw aanbod woning & familiale verzekeringen

Meest uitgebreide bijstandsdekking op de Belgische markt

Na de lancering van een nieuw autotarief in januari investeert Generali Belgium verder in Niet-Leven met een vernieuwd aanbod woning & familiale verzekeringen. Generali Woning Premium en Generali BA Familiale bieden hogere verzekerde bedragen, ruimere waarborgen en nieuwe, optionele waarborgen. In samenwerking met Europ Assistance, dochtermaatschappij van de Generali Groep, slaagt Generali Belgium erin om met dit nieuwe aanbod de meest uitgebreide bijstandsdekking op de Belgische markt aan te bieden. Het nieuwe aanbod is vanaf 1 juni 2015 beschikbaar via de makelaars en op de vernieuwde website van Generali. Ook  bestaande klanten kunnen van de upgrade genieten.

Na het op de markt brengen van een concurrentieel autotarief begin dit jaar en van het Levenproduct Care Invest II in mei, lanceert Generali Belgium een nieuw aanbod woning & familiale verzekeringen met Generali Woning Premium en Generali BA Familiale.

Hoge verzekerde bedragen en brede waarborgen

Met Generali Woning Premium en Generali BA Familiale verhoogt Generali de verzekerde bedragen en biedt het uitgebreidere waarborgen. Zo wordt in de woningverzekering Generali Woning Premium stormschade aan tuinmeubilair en -toestellen voortaan vergoed en worden na diefstal waardevolle voorwerpen en juwelen vergoed in vervangingswaarde.

De verruimde waarborgen worden aangevuld met innoverende, professionele bijstandstandsdiensten die door Europ Assistance 24/24 uur en 7/7 dagen worden geleverd. Uniek op de Belgische markt is bijvoorbeeld de Care en Rehabilitation Manager die na ongeval oplossingen aanreikt voor de klanten met betrekking tot huishoudelijke taken, thuishulp, het aanreiken van medisch materiaal, enz.

In de verzekering BA Familiale genieten klanten voortaan automatisch van een fietsbijstand (ook voor elektrische fietsen) met Bike Assist, een professionele bijstand na ongeval, pech of diefstal, die bovendien klanten op hun bestemming brengt.

"Bij de vernieuwing hadden we de gemoedsrust van de klanten voor ogen. Zij zijn voortaan beter beschermd, zonder dat ze daarvoor een meerprijs betalen. Ook de bestaande klanten kunnen van de upgrade genieten. Met deze producten willen we de nieuwe referentie op de markt worden. We zijn trots op het resultaat,” bevestigt Tom Vanham, Chief Distribution Officer Generali Belgium.

Nieuwe optionele waarborgen

Naast de uitgebreidere waarborgen lanceert Generali ook vernieuwde, optionele waarborgen zoals bijvoorbeeld  de dekking van ontleende goederen in de verzekering BA Familiale.

Met de optionele bijstandswaarborg Home Assistance Plus (optioneel bij de woningverzekering Generali Woning Premium) kan de klant niet alleen rekenen op bijstand bij een schadegeval maar ook van extra voordelen genieten zoals het zoeken van een vakman bij dringende herstellingen (verwarmingsketel, sanitaire installaties, ...).

Nieuw aanbod vanaf 1 juni beschikbaar via makelaars en op nieuwe website

Het nieuwe aanbod woning & familiale verzekeringen is vanaf 1 juni 2015 beschikbaar via makelaars en op de vernieuwde website van Generali Belgium. Dit is het resultaat van de nieuwe multichannelstrategie van Generali die sinds juni bestaat. Het prijsbeleid werd daarbij volledig herzien: ongeacht het gekozen distributiekanaal (online of makelaar) wordt aan de klanten één tarief voorgesteld. Via een nieuw, exclusief  partnership met Immoweb kunnen potentiële klanten kennismaken met het nieuwe aanbod en onmiddellijk een online prijsberekening maken voor een woningverzekering.

Over Generali België 

Generali Belgium is sinds 1901 aanwezig in België en vormt een onderdeel van de Generali Groep. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel bedient de maatschappij 530 000 klanten en verkoopt ze een waaier levens- en schadeverzekeringen via een netwerk van om en bij de 1000 onafhankelijke makelaars in het hele land. In 2014 bedroegen de totale premie-inkomsten € 598 miljoen. De activaportefeuille van Generali Belgium bedraagt 5,5 miljard euro.

In België is de Generali Groep ook aanwezig via drie belangrijke dochterondernemingen zijnde Generali Real Estate (GRE) dat bijna 147.000 m² beheert in kantoor- en residentiële gebouwen, Europ Assistance, een van de wereldleiders in bijstand en voor bedrijven Generali Employee Benefits (GEB), dat internationale coördinatie en monitoring biedt van programma's en groepsverzekeringsplannen van meer dan 1.500 multinationals.

Over Generali Group 

De Generali Groep is een van de grootste verzekeringsgroepen wereldwijd met een totaal van € 70 miljard aan premie-inkomsten in 2014. Met 78 000 werknemers wereldwijd en meer dan 72 miljoen klanten in meer dan 60 landen bezit de Groep een leiderspositie op de West-Europese markten en neemt ze een steeds belangrijkere plaats in Centraal- en Oost-Europa en Azië in.

 

 

Contacteer ons
Saar Bentein Senior Consultant, Grayling
Saar Bentein Senior Consultant, Grayling
Over ATHORA

Over Athora Belgium N.V.

Athora Belgium (het vroegere Generali Belgium) is sinds 1901 aanwezig in België. Het bedrijf telt 400 medewerkers, bedient 530.000 klanten en biedt een waaier aan levens- en schadeverzekeringen aan via een netwerk van om en bij de 1.000 onafhankelijke makelaars. In 2018 bedroegen de totale premie-inkomsten ongeveer €685 miljoen. De activaportefeuille van Athora Belgium bedraagt ongeveer €6,5 miljard. www.athora.com/be

Over Athora Holding Ltd.

Athora is een verzekeraar en herverzekeraar die zich focust op de Europese markt. Het bedrijf zet haar focus, kapitaal, tijd en technische expertise in om klanten een stabiel en langetermijn rendement op haar producten aan te bieden. De belangrijkste dochterondernemingen van Athora zijn Athora Belgium N.V., Athora Lebensversicherung AG (Wiesbaden), Athora Ireland plc (Dublin) en Athora Life Re Ltd (Bermuda). De Athora groep heeft ongeveer 800 medewerkers, 800.000 polishouders en een totaal geconsolideerd vermogen van ongeveer €15 miljard. Voor meer informatie: www.athora.com.